Szolgáltatásaink

Bemutatjuk szolgáltatásainkat, amivel Te is garantáltan elégedett leszel. Magas minőségben, és professzionális kivitelezésben vállaljuk otthonod, vagy épp a munkahelyed festési munkáit, legyen szó külső – belső festésről, nyílászárok, homlokzatok, kerítések mázolásáról, gipszkartonozásról, illetve tapétázásról.

Partnereink

Márkák, amikkel dolgozunk

Munkánk során neves gyártók termékeit használjuk, mint a Baumit, Poli-Farbe, Knauf, Cemix, Bekament. Szolgáltatásaink közé tartozik egy teljesen ingyenes szakmai tanácsadás, ahol minden igényedet figyelembe véve, illetve a mi szakmai hozzáértésünkkel közösen megtervezzük álmaid otthonát.

Szolgáltatásaink

Bemutatjuk szolgáltatásainkat, amivel Te is garantáltan elégedett leszel.

Magas minőségben, és professzionális kivitelezésben vállaljuk otthonod, vagy épp a munkahelyed festési munkáit, legyen szó külső – belső festésről, nyílászárok, homlokzatok, kerítések mázolásáról, gipszkartonozásról, illetve tapétázásról.

Munkánk során neves gyártók termékeit használjuk, mint a Baumit, Poli-Farbe, Knauf, Cemix, Bekament.

Szolgáltatásaink közé tartozik egy teljesen ingyenes szakmai tanácsadás, ahol minden igényedet figyelembe véve, illetve a mi szakmai hozzáértésünkkel közösen megtervezzük álmaid otthonát.

Rövid határidővel elkészítjük az árajánlatot, és bele is vágunk a közös munkába. Szolgáltatásaink közé tartozik a kivitelezés mellett az anyagok beszerzése, illetve a végső takarítás is.

Festés, mázolás

Varázsoljuk újjá otthonodat friss, és trendi színekkel

A Bálint Színvilága csapata nem csupán fest, hanem otthonodat újjávarázsolja a színek és festékek varázslatos világával.

Mi több, mint festők vagyunk – művészek, akik hozzáértéssel és szenvedéllyel dolgoznak, hogy álmaid valóra válhassanak. Minőségi festékekkel dolgozunk, és minden egyes ecsetvonással arra törekszünk, hogy otthonod ne csak szép, de kényelmes is legyen.

Számunkra a részletek és az apró mozzanatok számítanak, és minden projektünket azzal a céllal végzi, hogy egyedi stílusodat tükrözze vissza a falakon.

Gipszkartonozás

Álmodj nagyot, mi pedig megépítjük

A gipszkartonozás egy csodálatos módja annak, hogy otthonodat a saját elképzeléseid szerint alakítsd át.

A Bálint Színvilága csapata olyan szakemberekből áll, akik precíz munkával és alapos megfontolásokkal végeznek gipszkartonozást. Változtasd meg a térrendezést, hozz létre egyedi elemeket, vagy alakíts ki rejtett tárolókat – a lehetőségek szinte végtelenek.

Számunkra fontos, hogy a munka nem csak praktikus, de esztétikus is legyen, és olyan legyen, mintha az otthonod mindig is így lett volna.

Tapétázás

Egyedi, akár vagány stílus könnyedén

A tapétázás egy gyors és hatékony módja annak, hogy otthonodat egyedivé és különlegessé tedd.

A Bálint Színvilága tapétázói képzettek és tapasztaltak abban, hogyan változtathatja meg egy jól kiválasztott tapéta a helyiség hangulatát. Válaszd ki a kedvenc mintádat vagy színedet, és mi gondoskodunk róla, hogy a tapéta tökéletesen illeszkedjen a falhoz, és hosszú éveken át szép maradjon.

A tapétázás által teremtett egyediség és személyiség azonnal érezhetővé válik, és otthonod még kellemesebbé válik. Hajtsd végre az álmaidat könnyedén és stílusosan a Bálint Színvilágával.

Lépj velünk kapcsolatba még ma

Szolgáltatásaink közé tartozik egy teljesen ingyenes szakmai tanácsadás, ahol minden igényedet figyelembe véve, illetve a mi szakmai hozzáértésünkkel közösen megtervezzük álmaid otthonát. Rövid határidővel elkészítjük az árajánlatot, és bele is vágunk a közös munkába. Szolgáltatásaink közé tartozik a kivitelezés mellett az anyagok beszerzése, illetve a végső takarítás is.

Írj nekünk bátran egy üzenetet a lent látható email címre, vagy hívj fel minket telefonon. 

E-mail cím

info@balintszinvilaga.hu

Telefonszám

+36 20 298 77 72

Szolgáltatásaink

Bemutatjuk szolgáltatásainkat, amivel Te is garantáltan elégedett leszel.

Magas minőségben, és professzionális kivitelezésben vállaljuk otthonod, vagy épp a munkahelyed festési munkáit, legyen szó külső – belső festésről, nyílászárok, homlokzatok, kerítések mázolásáról, gipszkartonozásról, illetve tapétázásról. Munkánk során neves gyártók termékeit használjuk, mint a Baumit, Poli-Farbe, Knauf, Cemix, Bekament. Szolgáltatásaink közé tartozik egy teljesen ingyenes szakmai tanácsadás, ahol minden igényedet figyelembe véve, illetve a mi szakmai hozzáértésünkkel közösen megtervezzük álmaid otthonát. Rövid határidővel elkészítjük az árajánlatot, és bele is vágunk a közös munkába. Szolgáltatásaink közé tartozik a kivitelezés mellett az anyagok beszerzése, illetve a végső takarítás is.